Personale


 

Loya Raupach - Pædagog

 

Jeg er kontaktperson for 1. og 4. klasse og har været ansat som pædagog på Jernved danske skole sfo siden 2013. Jeg er tovholder for haveprojekterne og er meget glad for kreative aktiviteter som eks. Origami etc.


 

Torsten - Pædagog


Jeg hedder Torsten og er 28 år gammel. Jeg kommer fra Slesvig og er glad for at dyrke idræt, især at spille fodbold. I SFOen er jeg ansvarlig for busbørnene og idrætsaktiviteter. Derudover er jeg kontaktpædagog for 2. og 3. klasse. Som allerede nævnt, er jeg meget glad for at dyrke idræt og god til at motivere andre til dette. Jer er uddannet som fodboldtræner, hvorfra jeg anvender øvelser fra, i mit fodboldprojekt. Desuden laver jeg også andre idrætsaktiviteter med børnene, som eks. at spille bordtennis, badminton eller spille rundbold.


 

Susann Gads - Pædagog

 

Jeg blev uddannet som pædagog februar 2015 med speciale i mediepædagogik og har siden været ansat som pædagog hos skoleforeningen. Juli 2016 startede jeg at arbejde på Jernved danske skole sfo, hvor jeg tager mig af computernes vedligeholdelse og er togholder for medieprojekter som filmpilotprojektet (2.+3. klasse) og computergruppen (5.+6. klasse). Hvorfor er arbejdet med mediepædagogik så vigtigt for mig? Børnene er stor set konsumenter af medier i dag og lige dette og deres syn på medier vil vi udvikle igennem vores arbejde – fra konsumenter til producenter. I min fritid sejler eller arbejder jeg på min lille båd, går til LARP eller hygger med min lille hund Cindy.

 


 

Susanne Milde - Pædagogmedhjælper

 

Jeg er kontaktperson for 5. klasse og er tovholder for vores syværksted, hvor børn - alders og evne afhængig - er i gang med forskellige projekter, f.eks. krammedyr eller tøj. Min kæphest her er skak og jeg kan godt lide, at formidle spillets grundlag til børn og senere sørge for, at de udvikler deres færdigheder til højest mulige niveau.