Personale


Loya Raupach - Pædagog

 

Jeg er socialpædagog (Diplom) og blev ansat af skoleforeningen i 2013. Siden det har jeg arbejdet som Jernved SFOs daglige og pædagogiske leder. Jeg elsker at arbejde med vore dejlige SFO børn!

 

I SFOen er jeg kontaktperson for 3. og 6. klasse. Desuden er jeg ansvarlig for 3. kohorte, altså 5. og 6. klasse.

 

Jeg er tovholder for havegruppen, kreative aktiviteter som fx. Origami og leder normalt brætspil gruppen sammen med Torsten. I havegruppens ramme laver vi forskellige inden- og udendørsaktiviteter med planter og andre naturmaterialer. Dertil kommer at jeg overtager dele af computerklubben. For tiden vejleder jeg eleverne i at lægge ting på hjemmesiden.

 

Jeg bor i Kiel med mine tre børn på 10, 14 og 17 år.


 

Torsten - Pædagog


Jeg blev færdiguddannet i januar 2016 og har været ansat som pædagog i Jernved Danske Skoles SFO siden sommeren 2016.
I SFO´en er jeg kontaktperson for 4. og 5. klasse og tovholder for brætspil,
fodbold/håndbold og rundbold. Jeg har en uddannelse indenfor sundhed, krop og bevægelse, og derfor lægger jeg meget vægt på børnenes motoriske udvikling.
Desuden er jeg ansvarlig for busbørnene.


 

Susann Gads - Pædagog

 

Jeg blev uddannet som pædagog februar 2015 med speciale i mediepædagogik og har siden været ansat som pædagog hos skoleforeningen.
Juli 2016 startede jeg, at arbejde på Jernved danske skole sfo, hvor jeg er kontaktperson til 2. klasse. 
Her på Jernved Danske Skole, tager jeg mig også af ting, som computernes vedligeholdelse og er tovholder for medieprojekter som computergruppen (5.+6. klasse).
Hvorfor er arbejdet med mediepædagogik så vigtigt for mig?

Børnene er stor set konsumenter af medier i dag og lige dette og deres syn på medier vil vi udvikle igennem vores arbejde – fra konsumenter til producenter. I min fritid sejler eller arbejder jeg på min lille båd, går til LARP eller hygger med mine hunde Cindy og Meggy.

 


 

Susanne Milde - Pædagogmedhjælper

 

Jeg er kontaktperson for 1. klasse og er tovholder for vores syværksted, hvor børn - alders og evne afhængig - er i gang med forskellige projekter, f.eks. krammedyr eller tøj. Min kæphest her er skak og jeg kan godt lide, at formidle spillets grundlag til børn og senere sørge for, at de udvikler deres færdigheder til højest mulige niveau.